Training over Interculture communicatie, samenwerking & leiderschap

Miscommunicatie, gemiste deadlines, en onnodige persoonlijke / zakelijke geschillen: wanneer we samenwerken met collega's, klanten en partners uit andere culturen ontkom je er niet aan. Het verschilt tussen culturen ontzettend hoe direct we communiceren / samenwerken, hoe we graag feedback ontvangen, of het beleefd is om input te geven tijdens meetings en wat het betekent om 'op tijd'  te zijn. En zo zijn er nog veel meer verschillen.

Dit hoeft gelukkig niet de norm te zijn. Door bewustwording te creëren over acht dimensies waarin culturen verschillen op de werkvloer kan je de samenwerking met collega's, klanten en partners substantieel verbeteren! 

Op basis van 'The Culture Map' van Erin Mayer heb ik een training ontwikkeld: "Streamline teamwork in your organization with the 8 pillars of intercultural communication, collaboration & leadership". In de training doorlopen we de acht dimensies die de manier waarop we intercultureel communiceren, samenwerken en leiding geven beïnvloeden. In deze interactieve training analyseren we herkenbare uitdagingen op de werkvloer, en bespreken we concrete oplossingen.

Het resultaat? Deelnemers kunnen na de training...

✔ Effectiever samenwerken met collega's, klanten en partners

✔ Zich beter inleven in de culturele context van een ander, en hoe zij graag samenwerken en communiceren

✔ Hun manier van feedback geven aanpassen op de persoon

✔ Input verzamelen van teamleden die in team meetings meer op de achtergrond zijn

✔ Afspraken maken binnen hun eigen team over hoe er wordt samengewerkt

✔ Met meer nuance communiceren over culturele verschillen

 

Ik bied van deze training verschillende programma's aan, variërend van keynotes tot programma's die aanzetten tot duurzame gedragsverandering. Informeer vooral naar de mogelijkheden!

Meer weten over mijn zakelijke aanbod?