Coaching - Online en in Rotterdam

Zo af en toe kunnen we wel wat hulp gebruiken om de complexe zaken in het leven te navigeren. En dat is helemaal oké! We zitten zo diep in onze eigen gedachten en gevoelens dat het soms nodig is om een frisse, objectieve blik op onze vraagstukken te hebben.

Wil jij...

✔ Beter begrijpen hoe je in elkaar zit

✔ Een specifiek vraagstuk oplossen, bijvoorbeeld over je carrière, liefdesleven, gezondheid of iets anders

✔ Leren om in harmonie met negatieve emoties, gedachten en gebeurtenissen om te gaan, en geen speelbal meer te zijn van (bijvoorbeeld) angst of verdriet

✔ Ruimte geven aan de dingen in het leven die je écht belangrijk vindt op de lange termijn

✔ En / of mindfulness een effectieve rol in je leven geven?

Dan zouden wij zomaar een fit kunnen zijn!

Mijn werkwijze

Ik ben een open, eerlijke en down-to-earth coach. Ik zet mijn intuïtie en levenservaring in, en geloof daarnaast sterk in coachen met diverse methodes uit de psychologie. Daarom heb ik een uitgebreide, NOBCO geaccrediteerde, coachingsopleiding gevolgd.

Ik werk o.a. met Transactionele Analyse, Voice Dialogue en Systemisch Coachen. Dat zegt je misschien nog niet zoveel, maar deze methodes helpen om jezelf en je gedrag beter te begrijpen. Ook ben ik gecertificeerd in Acceptance & Commitment Therapy (ACT).

Voor carrière gerelateerde coaching kan je bij aanvang van het traject een DISC analyse (persoonlijkheids- / gedragstest) afnemen, die we in een coachingsgesprek samen doornemen.

Acceptance & Commitment Therapy (ACT)

ACT is erg relevant in een wereld waar we 24/7 gelukkig ‘moeten’ zijn en onhaalbare eisen aan onszelf stellen. Dit leidt ertoe dat we het gevoel hebben dat we onszelf en anderen tekort doen. ACT helpt je om in harmonie met negatieve gedachten en gevoelens te leven, terwijl je energie gaat naar dingen die voor jou écht belangrijk zijn. Dit resulteert in meer emotionele veerkracht én een leven met meer voldoening.

Act is een moderne coachingsmethode vol metaforen en concrete oefeningen. Mindfulness speelt hierin een grote rol. Mensen die met ACT in aanraking komen vinden het vaak prettig dat er concrete oefeningen en handvatten zijn, en dat er duidelijke stappen worden gezet. Omdat een ACT programma volgens een bepaalde structuur werkt kan je (in plaats van losse sessies) een ACT traject afnemen. Over een periode van ongeveer 3 tot 4 maanden plannen we 5 uitgebreide sessies & 2 kortere catch-ups, en ontvang je van mij een journal voor je opdrachten en mindfulness momenten. Voor sessies in het ACT traject trek ik iets meer tijd uit, zodat we alle tijd hebben voor oefeningen.


Ben je klaar voor verandering?

Plan een vrijblijvende intake met mij in zodat we je coachvraag kunnen bespreken, en we kunnen onderzoeken of ik de juiste coach voor je ben.

Meer weten over tarieven?

Je kan direct bij mij terecht, en je kan checken of je werkgever of verzekeraar je traject vergoedt. Check mijn tarieven pagina voor meer informatie.


Let op: ik verwijs je door naar de huisarts als ik vermoed dat er sprake is van zwaardere psychologische problematiek, zoals depressie of een persoonlijkheidsstoornis.