Welkom bij The Power Lab, de consultancy, training & coachingspraktijk van mij, Andrea Rijna. Ik werk met trainingsbureaus, software bedrijven en (particuliere) coachees , vanuit twee concepten.

Empower your business

Ik ben consultant, trainer en coach voor (software) bedrijven op het gebied van interculturele samenwerking & leiderschap, klantbeleving, Customer Succes en Customer Support. Daarnaast ben ik actief als freelance trainer voor trainingsbureaus en als extern coach voor medewerkers  die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Empower yourself

Als particulier coach ondersteun ik mensen die aan hun mentale gezondheid willen werken, of vastlopen op een concreet vraagstuk. Coaching is zowel online als op locatie in Rotterdam mogelijk. Ik werk met een breed scala aan coachingstechnieken uit een (door NOBCO erkende) coachingsopleiding, en ben daarnaast gecertificeerd in Acceptance & Commitment Therapy.


Een greep uit mijn opdrachtgevers


Over mij

Ik ben The Power Lab gestart vanuit mijn passie voor teams, mensen en persoonlijke ontwikkeling. Het geeft me super veel energie om teams succesvoller te maken, en mensen te begeleiden met hun persoonlijke groei.